КАТЕГОРИИ
Търсене:
Колбасо ООД
Колбасо ООД е създадена през 1998 г. и е собственик на нов модерен месокомбинат. Предприятието се намира на 6 км от гр.Перник в промишлената зона на гр. Батановци. Разположен е върху 12500 кв. м. и има 4000 кв. м. застроена производствена площ.
Посещения: 2762

Язовир Слаковци
Комплекс за отдих и риболов "Язовир Слаковци" предлага отлични условия за почивка и спортен риболов. За любителите на платен риболов предлагаме ежеседмично зарибяване с големи количества риба. Комплексът се намира на 15 км. от гр. Перник и 45 км. от столицата.
Посещения: 2312

Радио и Телевизия Кракра
Радио и Телевизия Кракра Ви предлагат възможност за избор между гъвкави рекламни форми, рекламни блокове и ценови оферти, както и изработка на аудио- и видеоклипове.
Посещения: 2292

ОБЩИНСКИ ДРАМАТИЧЕН ТЕАТЪР "БОЯН ДАНОВСКИ" - ПЕРНИК"
ОБЩИНСКИ ДРАМАТИЧЕН ТЕАТЪР "БОЯН ДАНОВСКИ" - ПЕРНИК"
Посещения: 2264

Фолклорен ансамбъл Чинари
Организираме уникални вариететни програми за тържества по различни поводи. Програмите включват невероятно изпълнения на български народни танци, народни песни и инструментали. Изпълняваме и магичния български обичай нестинарство в съпровод с тъпани. Организираме и обучение по народни танци. Усетете духа на Балканите!
Посещения: 1855

Свежест-ЕМ ЕООД
е фирма за професионално почистване, която работи за Вас седем дни в седмицата. Нашата цел е да изпълним и удовлетворим желанията и изискванията на всеки един клиент. Приоритет за нас е името на фирмата ни да се свързва с професионализъм, качество и авторитет. За това работим с усърдие, прецизност и безкомпромисно качество при изпълнение на възложените от Вас поръчки.
Посещения: 1692