КАТЕГОРИИ
Търсене:
Литературно студио "Пегас"
Полетете на крилете на пегаса.
Посещения: 2726


Абонаментно счетоводно обслужване Зара Консулт ООД
Абонаментно счетоводно обслужване на български и чуждестранни фирми. Данъчно-правни консултации. Платени консултации по e-mail. Фирмата е член на АСКБ.
Посещения: 2558


MLM бизнес
Работа като мениджьр в Wellness индустрия. Почасова заетос.Работа с компютьр.
Посещения: 2176


ISIC – карти за намаления
Асоциация за подмогане на академичната общност (АПАО). Карти за намаления ISIC.
Посещения: 2073


Общински Младежки Съвет Перник
Общински Младежки Съвет Перник е младежка неправителствена организация, която инициира и провежда образователни, културни и социални дейности и проекти на територията на град Перник
Посещения: 2013


Общински Младежки Съвет
ОМС Перник е младежка неправителствена организация, чиято основна цел е интеграцията на младото поколение в обществения живот на града ни и засилване на гражданската позиция на учениците в нашето общество. В ОМС членуват представители на всички пернишки..
Посещения: 1949


Клуб на Иасторика
Фондация "Бъднини", Клуб на Историка
Посещения: 1860


ЕДИНСТВЕНИЯТ МУЗЕЙ НА БАЙ ГАНЬО В СВЕТА
КЛУБ "Приятели на Музей Бай Ганьо" ( "История на българските преселници в Австрия") ще подкрепя с дейността си инициативите на Музея. Член на клуба може да стане всеки,който има отношение към историята и желае да работи за създаване и обогатяване на музейната експозиция.
Посещения: 1797


Стара Загора днес
Портален сайт на Стара Загора. Актуални новини, събития и факти в Стара Загора и Старозагорска област. Справочник за фирми и услуги в Стара Загора и региона. Коментари и анализи, безплатни обяви от Стара Загора и региона. Национални и световни новини - свят, Европейски съюз, Русия, САЩ, Балкани, Близкият изток, Китай. Политика, икономика, скандали, инциденти, катастрофи, полиция, произшествия. Имоти, жилища, наеми, апартаменти, спорт, шоу.
Посещения: 1723


Мултилевъл Маркетинг,МЛМ,личен бизнес
Какво е Мрежов Маркетинг? Какви са предимствата и недостатъците му? Защо това е търговията на XXІ век? Малко информация по въпроса!
Посещения: 1658


Страница:1 2 3 4 >>