КАТЕГОРИИ
Търсене:
Литературно студио "Пегас"
Полетете на крилете на пегаса.
Посещения: 2417


Абонаментно счетоводно обслужване Зара Консулт ООД
Абонаментно счетоводно обслужване на български и чуждестранни фирми. Данъчно-правни консултации. Платени консултации по e-mail. Фирмата е член на АСКБ.
Посещения: 2227


MLM бизнес
Работа като мениджьр в Wellness индустрия. Почасова заетос.Работа с компютьр.
Посещения: 1875


Общински Младежки Съвет Перник
Общински Младежки Съвет Перник е младежка неправителствена организация, която инициира и провежда образователни, културни и социални дейности и проекти на територията на град Перник
Посещения: 1707


Общински Младежки Съвет
ОМС Перник е младежка неправителствена организация, чиято основна цел е интеграцията на младото поколение в обществения живот на града ни и засилване на гражданската позиция на учениците в нашето общество. В ОМС членуват представители на всички пернишки..
Посещения: 1626


Клуб на Иасторика
Фондация "Бъднини", Клуб на Историка
Посещения: 1567


ЕДИНСТВЕНИЯТ МУЗЕЙ НА БАЙ ГАНЬО В СВЕТА
КЛУБ "Приятели на Музей Бай Ганьо" ( "История на българските преселници в Австрия") ще подкрепя с дейността си инициативите на Музея. Член на клуба може да стане всеки,който има отношение към историята и желае да работи за създаване и обогатяване на музейната експозиция.
Посещения: 1479


Мултилевъл Маркетинг,МЛМ,личен бизнес
Какво е Мрежов Маркетинг? Какви са предимствата и недостатъците му? Защо това е търговията на XXІ век? Малко информация по въпроса!
Посещения: 1339


Княжево
Княжево
Посещения: 1160


Оперативна програма за развитие на сектор “Рибарство”
Главна стратегическа цел на ОПРСР е превръщането на сектора в конкурентоспособен, модерен и динамичен, базиран на устойчиво развитие на рибарството и аквакултурата, както и към подобряване качеството на живот в рибарските области.
Посещения: 962


Страница:1 2 3 4 >>