КАТЕГОРИИ
Търсене:
Хотел Голдън Тюлип - хотел за бизнес, настаняване в България
Голдън Тюлип - Бизнес Хотел Варна е позициониран в центъра на град Варна. Разполага с 90 добре обзаведени стаи и предлага четири звездно обслужване за бизнес и почивка. Хотелът е част от международната хотелска верига Голдън Тюлип -запазена марка за качество и конфорт.
Посещения: 3714


НИК ТРАВЕЛ - Почивки, екскурзии, абитуриентски балове, ваканции
Туристическа фирма НИК ТРАВЕЛ предлага широка гама от екскурзии, почивки, ваканции, отдих, във всяка точка на България, както и организирането на абитуриентски балове, студентски празници, ученически екскурзии и лагери и всякакъв вид празници.
Посещения: 2867


село Студена
Сайт на жителите на село Студена. Регистрирайте се и пишете за историята, забележителностите, проблемите, красотите и събитията на Вашето село.
Посещения: 2605


Намери си почивка
Почивай в хотел, вила, смейна квартира, някъде по море и на планина. Избери си почивка и си резервивай.
Посещения: 2471


Бизнес хотел Будапеща
Бизнес хотел Будапеща предлага висококачествено обслужване и модерни удобства на градски хотел. Хотелът е разположен в близост до държавните институции, ресторантите, магазините и търговските центрове, намиращи се в периметъра на централната градска част на София.
Посещения: 2303


Къща Пейчеви - Говедарци
Семеен хотел Пейчеви се намира в курортното планинско село Говедарци, на 65 км. от София и на 13 км. от Самоков.
Посещения: 2291


Хотелски комплекс „Бунара” в село Брестник, стаи под наем и спец
Хотел-ресторант „Бунара” намиращ се в село Брестник, предлага на своите гости стаи под наем на атрактивни цени. Гарантирано висококачествено обслужване и дискретност. Ресторант с кухня предлагаща вкусни шишове на жар и уютна обстановка. „Бунара” – Брестник е гаранция за перфектно прекарване.
Посещения: 2265


вила " тера верде " * * * орешак
Вила " Тера верде " * * * орешак едно райско кътче в полите на троянския балкан. За вашата приятна почивка сред природата се доверете на нас !
Посещения: 2225


Фенерите - Хотел-ресторант в с. Кметовци
С уникалната си архитектура, обзавеждане и природна среда, хотелският комплекс залага на професионално обслужване, българска национална кухна и балканско гостоприемство.
Посещения: 2059


Почивка в планината - почивка в къща Alexcris
Почивка в планината - почивка на планина в къща Alexcris, спокойствие, уют и развлечения
Посещения: 2043


Страница:1 2 3 4 >>