КАТЕГОРИИ
Търсене:
Хотел Голдън Тюлип - хотел за бизнес, настаняване в България
Голдън Тюлип - Бизнес Хотел Варна е позициониран в центъра на град Варна. Разполага с 90 добре обзаведени стаи и предлага четири звездно обслужване за бизнес и почивка. Хотелът е част от международната хотелска верига Голдън Тюлип -запазена марка за качество и конфорт.
Посещения: 3083


НИК ТРАВЕЛ - Почивки, екскурзии, абитуриентски балове, ваканции
Туристическа фирма НИК ТРАВЕЛ предлага широка гама от екскурзии, почивки, ваканции, отдих, във всяка точка на България, както и организирането на абитуриентски балове, студентски празници, ученически екскурзии и лагери и всякакъв вид празници.
Посещения: 2730


село Студена
Сайт на жителите на село Студена. Регистрирайте се и пишете за историята, забележителностите, проблемите, красотите и събитията на Вашето село.
Посещения: 2439


вила " тера верде " * * * орешак
Вила " Тера верде " * * * орешак едно райско кътче в полите на троянския балкан. За вашата приятна почивка сред природата се доверете на нас !
Посещения: 2133


Къща Пейчеви - Говедарци
Семеен хотел Пейчеви се намира в курортното планинско село Говедарци, на 65 км. от София и на 13 км. от Самоков.
Посещения: 2064


Фенерите - Хотел-ресторант в с. Кметовци
С уникалната си архитектура, обзавеждане и природна среда, хотелският комплекс залага на професионално обслужване, българска национална кухна и балканско гостоприемство.
Посещения: 1978


Бизнес хотел Будапеща
Бизнес хотел Будапеща предлага висококачествено обслужване и модерни удобства на градски хотел. Хотелът е разположен в близост до държавните институции, ресторантите, магазините и търговските центрове, намиращи се в периметъра на централната градска част на София.
Посещения: 1951


Почивка в планината - почивка в къща Alexcris
Почивка в планината - почивка на планина в къща Alexcris, спокойствие, уют и развлечения
Посещения: 1939


Селски туризъм, селски спа туризъм и спа процедури в Жълтата къщ
Един начин да прекарате приятен уикенд или почивка чрез спа туризъм в Жълтата къща. Тя се намира в село Борисово, Русенско.Заповядайте в приятната атмосфера на Жълтата къща.
Посещения: 1830


Мотел Слишовци
Сред девствената природа на трънския край, близо до минерални извори, на километър от границата на България със Сърбия, предлага своето гостоприемство Мотел “Слишовци”. Комплекса разполага с 12 стаи с двойни легла и 2 апартамента.
Посещения: 1828


Страница:1 2 3 4 >>