КАТЕГОРИИ
Търсене:
Аптеки ФРАМАР
ФРАМАР, ще намерите всичко за Вашето здраве и красота. Лекарства, хомеопатични средства, хранителни добавки, медицинска козметика, витамини и минерали, натурални продукти, медицински принадлежности ....., приготвяне на екстемпорални лекарства.
Посещения: 4072


Пулс БГ - Портал за Здраве, Медицина, Болести и Лекарства
Най-големият български здравен портал. Богата информация за болести, здраве и медицина от признати автори. Включва всички сфери на грижата за здравето.
Посещения: 2837


Ди Ем Джи Клиник ООД
Медицински консумативи и оборудване за болници, клиники и лаборатории от европейски производители.
Посещения: 2565


хоспис " НАДЕЖДА"
Хоспис Надежда в град Тръстеник област Плевен е самостоятелно, лицензирано за страната лечебно заведение, в което се осъществява денонощно медицинско наблюдение, лекарски контрол и комплексно обгрижване на болни с хронично-инвалидизиращи заболявания.
Посещения: 2334


Клиника Малинов, фонд ин витро
Специализирана болница за активно лечение по гинекология
Посещения: 2264


Сайтът за паническо разстройство
Фондация Европея - леченение на паническо разстройство.Психотерапия, подкрепа и методи за справяне с паническото разстройство.
Посещения: 2109


Мелатонин - ролята на мелатонина в човешкия организъм
Мелатонин - ролята на мелатонина в човешкия организъм и възможностите за прилагане на негови лекарствени форми в различни случаи
Посещения: 2038


Продукти от Алое Вера
Независим дистрибутор на LR – продукти, произведени от Алое Вера. Доверете се на немското качество, за да бъдете винаги здрави и красиви!
Посещения: 1999


Качествени медицински изследвания на ниски цени
Лаборатории Кандиларов извършват изследвания покриващи изискванията на националния и международен качествен контрол и сертификация. Използват се модерно високотехнологично оборудване, световнопрактикувани качествени методики и автоматизирана информационна система. Резултатите се получават чрез индивидуални ID и парола на интернет страницата на лабораторията, по факс, по мейл или друг удобен начин. Работят и имат сключен договор с НЗОК, здравни фондове, фармацефтични компании, медицински центрове
Посещения: 1954


ginekolog
Всичко в областа на акушерството и гинекологията, ражданията, прекъсване на бременноста, както и цялата гама профилактични мерки. Лабораторни изследвания, консултации, ултразвукова диагностика, колпоскопия и др
Посещения: 1935


Страница:1 2 3 4 >>